Skip to main content

Welkom in ons gastenboek. Via onderstaand formulier kunt u een reactie achter laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
65 berichten.
Esther van de Pol Esther van de Pol schreef op 23 september 2023 om 22:28
Wat een top dag hebben wij gehad. Samen met mijn moeder en zus heel veel lol gehad met de heerlijk vrolijke en uiterst kundige kunstenares Miranda. Een prachtig glaasje gemaakt, een heerlijke lunch gehad. TOP! Herinneringen die onbetaalbaar zijn en nu al een lach op mijn gezicht geven ! Bedankt Miranda! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Edo Wiebinga Edo Wiebinga schreef op 10 mei 2023 om 20:53
Vanmiddag hebben we een fascinerende workshop gehad in het glasblaas atelier van Miranda van der Waal. Hierbij hebben we een inkijkje gekregen in de veelzijdige wereld van het glasbewerken. Makkelijk is het zeker niet maar door de bezielende en zeer vakkundige leiding kwam het toch tot mooie kunstwerken. Fantastisch om dat mee te maken.
Marjan de Dood Marjan de Dood schreef op 13 maart 2023 om 09:25
Op zaterdagmiddag samen met twee dochters een hele leerzame en leuke glasblaas workshop gekregen van Miranda; heel veel geleerd en ook gelukkig veel zelf kunnen doen, al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat Miranda ervoor zorgt dat er ook echt een vaasje geblazen wordt. Tussendoor gesmuld van een mediterrane lunch; goed georganiseerd en heel erg lekker. Kortom een unieke workshop gegeven door een echte vakvrouw!
Sophie Sophie schreef op 3 februari 2023 om 21:17
Een heerlijke middag gehad door een hanglampje te mogen blazen. Ontzettend verrast door de moeilijke techniek en zeer veel inspiratie gekregen door deze ambacht. Goed verzorgd door een heerlijke lunch en met trots het eind resultaat mee naar huis mogen nemen.
Jos Jos schreef op 28 december 2022 om 11:10
Op 14 dec. jl. met 2 vrienden een fantastische middag gehad bij de workshop "Blaas je eigen kerstballen" van de authentieke, Rotterdamse Miranda. Met veel passie voor het vak, neemt ze je mee in het oude ambacht van het glasblazen. Tijdens de workshop blaas je onder haar enthousiaste begeleiding je eigen 2 kerstballen. Tussendoor wordt een heerlijke Italiaanse lunch geserveerd met een glaasje wijn. Kortom: echt een unieke beleving op een schitterende locatie in Rotterdam ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
Eva Eva schreef op 18 december 2022 om 18:26
Een geweldige middag kerstbalblazen gehad! Miranda is superenthousiast en legt alles goed uit, en helpt waar nodig. Wij hebben beide prachtige kerstballen mee naar huis en een heerlijke middag gehad. Dank je wel Miranda ๐Ÿ‘.
Astrid Astrid schreef op 27 november 2022 om 18:55
Vandaag de workshop kerststballen maken gedaan , een aanrader voor iedereen! Super gezellige juf , Miranda, met veel geduld, goede uitleg en enthousiasme voor het vak. Wij hebben er van genoten, was leerzaam maar ook leuk. De juf kan 5 kwartier praten in een uur maar is geen moment saai, ook niet in de technische uitleg. Gewoon zelf gaan ervaren is het beste.
Stefan en Corinne Stefan en Corinne schreef op 8 november 2022 om 15:30
5 november "blaas je eigen vaasje" gedaan. Het schilderen is kinderspel maar het verwarmen van het glas, tegelijkertijd draaien in een hete vlam is niet makkelijk. Maar door de goede hulp van Miranda is het gelukt. Het mooiste was dat Miranda onder onze vaasjes welke niet recht waren toch een voetje heeft kunnen maken waardoor de vaas recht blijft staan. Goede uitleg over het hoe en wat qua glasblazen. Zeker een aanrader voor iedereen die eens een glaasje wil blazen ! Miranda bedankt voor de leuke ervaring
Leon Leon schreef op 30 oktober 2022 om 09:27
29-10-2022 Een geweldig leuke en inspannende workshop kerstbal-blazen gehad. Een unieke ervaring om zelf uiteindelijk twee kerstballen te kleuren, blazen en mee naar huis te nemen. Het is wel hard werken omdat de handelingen zoals, draaien van de glasstaaf in het vuur en het blazen ongewoon zijn maar met hulp van Miranda lukt het prima. Miranda is een uitstekende gastvrouw en hoe ze werkt en is moet u echt zelf gaan ervaren.
Edwin Edwin schreef op 20 augustus 2022 om 21:06
We hebben vandaag een intensieve maar heel leuke workshop 'blaas je eigen vaasje' gedaan. Je moet veel dingen tegelijk in de gaten en daarna weet je eigenlijk niet meer hoe jje tot het resultaat gekomen bent, maar het eindresultaat mag er zijn. Dankjewel voor de leuke middag.
Saskia Saskia schreef op 5 juli 2022 om 20:13
Afgelopen weekend erg leuke workshop "blaas je eigen vaasje" gehad! Het valt nog niet mee om het goed te doen, het is echt wel een ambacht wat je niet zomaar in de vingers hebt, maar dankzij de bezielende leiding van Mirand (draaien! draaien! draaien!) kwam alles goed en ging iedereen met een mooi vaasje naar huis! Tussendoor ook nog genoten van een heerlijke lunch!
Lilian Vreeken Lilian Vreeken schreef op 1 juli 2022 om 16:45
Op 25 juni j.l. was het zover: workshop vaasje blazen. Hoe makkelijk dat dit lijkt, zo moeilijk is het eigenlijk. De enthousiaste gastvrouw Miranda hielp ons allen uitstekend om er een uniek vaasje van te maken. Vanuit Limburg kwam ik aan en samen met mijn dochter hebben we zeer genoten van deze dag. Een schitterend uitje was het. Dank Miranda !
Nini Nini schreef op 14 mei 2022 om 20:12
Vandaag een superleuke moeder zoon dag gehad. Onder de deskundige leiding van Miranda, hebben wij allebei een glas gemaakt. Door het glas te maken leer je gewoon heel veel, had bijvoorbeeld geen flauw idee dat glas met glas geverfd werd. Je begint dus met het verven, daarna begint het echte werk waarbij het draaien in de vlam toch wel een dingetje is maar je krijgt daardoor wel het gevoel dat nodig is om je creatie te maken. Heel leuk ook om te zien dat elke cursist weer een heel ander glas heeft geblazen. Ik ben heel blij met het resultaat. Dankjewel Miranda voor je enthousiasme, vakkundigheid en de liefde voor je vak en Astrid dankjewel voor de heerlijke lunch
Lida Lida schreef op 17 april 2022 om 17:58
Kom net terug van een super gezellige workshop bij Miranda. Met een heerlijke lunch tussendoor met een wijntje. Goede uitleg gekregen over glasblazen. Wat een leuke ervaring was dit. ( echt niet makkelijk hoor) Dankjewel Miranda
Karen van der Does Karen van der Does schreef op 3 april 2022 om 12:03
Gisteren een hele leuke workshop gehad โ€œblaas je eigen vaasjeโ€. Miranda legt alles heel goed uit en is een heerlijk Rotterdams wijfie. Was ontzettend leuk, gezellig, moeilijk maar met een top eindresultaat. Leuke medecursisten en een HEERLIJKE lunch Incl lekkere wijn ๐Ÿฅ‚. Mijn zussen en ik hebben een super dag gehad ! Leukste workshop die we ooit gedaan hebben ๐Ÿ‘ echt een aanrader !!
Connie Sierkstra Connie Sierkstra schreef op 12 maart 2022 om 19:24
Vandaag met onze leesclub een workshop gevolgd bij Miranda " blaas je eigen glaasje". Boeiend, moeilijk, leerzaam, leuk en lekker. Kortom een leuke middag met 7 mooie organische wijnglazen! ๐Ÿ‘
Bianca Fokker Bianca Fokker schreef op 6 maart 2022 om 22:00
Vandaag een prachtige champagnefluut geblazen. Met mijn broer samen een heerlijke dag doorgebracht in het atelier van Miranda. We kunnen het iedereen aanraden om eens kennis te maken met deze prachtige techniek onder de kritische begeleiding van een vakvrouw. Er is aandacht voor de veiligheid en Miranda legt veel uit over de ambacht van het glasblazen.
Frank Fokker Frank Fokker schreef op 6 maart 2022 om 21:04
Vandaag een workshop eigen bier of wijnglas maken met m'n zus onder vakkundige begeleiding van Miranda. Erg onder de indruk van de kunde en passie die bij dit bijzondere ambacht komt kijken. Bedankt Miranda voor de leerzame en bijzondere middag met een lekker hapje en drankje en een nieuwe greep aan leuke herinneringen, die ik met mijn zelfgemaakte glas met mooie lange poot mee naar huis heb genomen vandaag! Echt een aanrader om te doen!
Michael Vrancken Michael Vrancken schreef op 5 maart 2022 om 20:38
Vandaag de workshop " je eigen wijnglas blazen" gevolgd. Wat een belevenis. Ik heb een geweldige middag gehad. Wat was het lastig, maar Miranda is een gepassioneerd en gedreven glasblazen. Zij maakt er ook een feestje van. Miranda, dank voor een geweldige workshop!
Joyce Weber Joyce Weber schreef op 18 februari 2022 om 12:49
Deze week deelgenomen aan een super leuke maar ook zeer leerzame workshop glasblazen van Miranda. Wat een vakvrouw, dat straalt uit alles. Hoe ze het glas draait, dat is zooooo moeilijk. En als je het Miranda ziet doen lijkt het appeltje eitje. Niets is minder waar. Voor mij smaakt het naar meer.