Skip to main content

Welkom in ons gastenboek. Via onderstaand formulier kunt u een reactie achter laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
74 berichten.
Y. Wattez Y. Wattez schreef op 18 mei 2024 om 17:13
Vanmiddag een workshop glasblazen gevolgd bij Miranda in het atelier. Een fantastisch verjaardagscadeau want het was een onvergetelijke middag. Het ambacht is prachtig en Miranda deelt het met veel passie. Het blazen zelf vond ik lastiger dan gedacht, heel bijzonder om een keer te mogen meemaken. Helaas brak mijn creatie aan het einde van de workshop, maar Miranda stond erop dat ze me na afloop nog een keer zou helpen met een nieuwe. Super lief! Ik zou deze authentieke workshop zeker aanraden!
Gerben van Dijk Gerben van Dijk schreef op 11 mei 2024 om 19:26
Vanmiddag een fantastische workshop bij Miranda gevolgd. De passie voor haar ambacht knalt er vanaf en is aanstekelijk. Het was bovendien gezellig, gelachen en ook nog eens lekker geluncht. Kortom voor herhaling vatbaar!
Elise Elise schreef op 4 mei 2024 om 14:54
Wat een prachtig mens is Miranda! Een echte ambachtsvrouw, ze ademt en leeft het glasblazen en weet haar passie op zoโ€™n geweldige manier over te brengen in de workshop. Echt op haar eigen Rotterdams, heerlijk! Wat een eer om het glasblazen te ervaren onder haar begeleiding! Heel real, met humor maar absoluut ook met (terechte!) respect voor dit unieke vak. Dankjewel Miranda!!!
Els Els schreef op 16 maart 2024 om 20:52
Voor de verjaardag van onze vader een glasblaas workshop gedaan met elkaar. Op prachtige locatie een heel nieuwe ervaring opgedaan, veel geleerd over het ambacht en zelf gedraaid en geblazen! De lunch was voortreffelijk en met verse producten. Miranda is zeer toegewijd en behulpzaam. De dag was onvergetelijk...Bedankt!!
Diana Polak Diana Polak schreef op 13 maart 2024 om 23:50
Super leuke workshop gehad vanmiddag bij Miranda met een heerlijke lunch. Wat een vak apart; en ohhh zo moeilijk om te draaien en blazen tegelijk (wat ze zeker aangeeft dat je dat moet doen) Heel wat geleerd door de enthousiaste Miranda. Een echte aanrader deze workshop!! Super blij met mijn vaasjes
Arlette Arlette schreef op 16 februari 2024 om 10:24
Een heel leuke inspirerende ervaring rijker. Leuk om het enthousiasme van Miranda in haar werk te zien en zelf (mee) te maken. We hebben mooie kunst & ambacht kunnen zien! Bedankt voor de leuke dag en ook bedankt voor de heerlijke maaltijd.
Gerda Gerda schreef op 12 februari 2024 om 10:09
Op 11 februari was ik samen met mijn dochter Hester bij jou voor de workshop โ€˜blaas je eigen vaasjeโ€™. Ik kreeg het cadeau van haar en we hebben een heel leuke middag gehad! Veel geleerd, mooi vaasje geblazen en heerlijk geluncht! Complimenten!!
Gerdi, Michelle en Susan Gerdi, Michelle en Susan schreef op 3 november 2023 om 18:17
Wij hebben een fantastische middag gehad bij Miranda! Supermoeilijk om te leren maar met veel passie uitgelegd door Miranda. In kleine stapjes verven, leren draaien, blazen en proberen iets moois te maken. Gelukkig konden we tussendoor even uitblazen ๐Ÿ˜‰ met een heerlijke lunch. Aan het einde van de middag gingen we blij naar huis met een zelfgeblazen vaasje, glazen bol, en als bonus een speciaal door Miranda geblazen zwaan voor mijn moeder die zij al sinds haar basisschooltijd wilde hebben. (Een bijzonder verhaal waarvan nu duidelijk werd dat het waarschijnlijk een oom van Miranda was die op de basisschool van mijn moeder het glasblazen had gedemonstreerd!) We hebben ontzettend gelachen, veel geleerd en een enorme bewondering voor het vak en de kunst van glasblazen gekregen. Dank je wel Miranda!!
Wil slotboom Wil slotboom schreef op 21 oktober 2023 om 17:25
Lieve Miranda, Wat een wereld wijf ben je! Een super leuke workshop gehad en leuke mensen ontmoet. Ik proost op jou en jouw toekomst met mijn mooie wijn glas. Alle goeds ๐Ÿ˜˜een aanrader!
Esther van de Pol Esther van de Pol schreef op 23 september 2023 om 22:28
Wat een top dag hebben wij gehad. Samen met mijn moeder en zus heel veel lol gehad met de heerlijk vrolijke en uiterst kundige kunstenares Miranda. Een prachtig glaasje gemaakt, een heerlijke lunch gehad. TOP! Herinneringen die onbetaalbaar zijn en nu al een lach op mijn gezicht geven ! Bedankt Miranda! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Edo Wiebinga Edo Wiebinga schreef op 10 mei 2023 om 20:53
Vanmiddag hebben we een fascinerende workshop gehad in het glasblaas atelier van Miranda van der Waal. Hierbij hebben we een inkijkje gekregen in de veelzijdige wereld van het glasbewerken. Makkelijk is het zeker niet maar door de bezielende en zeer vakkundige leiding kwam het toch tot mooie kunstwerken. Fantastisch om dat mee te maken.
Marjan de Dood Marjan de Dood schreef op 13 maart 2023 om 09:25
Op zaterdagmiddag samen met twee dochters een hele leerzame en leuke glasblaas workshop gekregen van Miranda; heel veel geleerd en ook gelukkig veel zelf kunnen doen, al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat Miranda ervoor zorgt dat er ook echt een vaasje geblazen wordt. Tussendoor gesmuld van een mediterrane lunch; goed georganiseerd en heel erg lekker. Kortom een unieke workshop gegeven door een echte vakvrouw!
Sophie Sophie schreef op 3 februari 2023 om 21:17
Een heerlijke middag gehad door een hanglampje te mogen blazen. Ontzettend verrast door de moeilijke techniek en zeer veel inspiratie gekregen door deze ambacht. Goed verzorgd door een heerlijke lunch en met trots het eind resultaat mee naar huis mogen nemen.
Jos Jos schreef op 28 december 2022 om 11:10
Op 14 dec. jl. met 2 vrienden een fantastische middag gehad bij de workshop "Blaas je eigen kerstballen" van de authentieke, Rotterdamse Miranda. Met veel passie voor het vak, neemt ze je mee in het oude ambacht van het glasblazen. Tijdens de workshop blaas je onder haar enthousiaste begeleiding je eigen 2 kerstballen. Tussendoor wordt een heerlijke Italiaanse lunch geserveerd met een glaasje wijn. Kortom: echt een unieke beleving op een schitterende locatie in Rotterdam ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
Eva Eva schreef op 18 december 2022 om 18:26
Een geweldige middag kerstbalblazen gehad! Miranda is superenthousiast en legt alles goed uit, en helpt waar nodig. Wij hebben beide prachtige kerstballen mee naar huis en een heerlijke middag gehad. Dank je wel Miranda ๐Ÿ‘.
Astrid Astrid schreef op 27 november 2022 om 18:55
Vandaag de workshop kerststballen maken gedaan , een aanrader voor iedereen! Super gezellige juf , Miranda, met veel geduld, goede uitleg en enthousiasme voor het vak. Wij hebben er van genoten, was leerzaam maar ook leuk. De juf kan 5 kwartier praten in een uur maar is geen moment saai, ook niet in de technische uitleg. Gewoon zelf gaan ervaren is het beste.
Stefan en Corinne Stefan en Corinne schreef op 8 november 2022 om 15:30
5 november "blaas je eigen vaasje" gedaan. Het schilderen is kinderspel maar het verwarmen van het glas, tegelijkertijd draaien in een hete vlam is niet makkelijk. Maar door de goede hulp van Miranda is het gelukt. Het mooiste was dat Miranda onder onze vaasjes welke niet recht waren toch een voetje heeft kunnen maken waardoor de vaas recht blijft staan. Goede uitleg over het hoe en wat qua glasblazen. Zeker een aanrader voor iedereen die eens een glaasje wil blazen ! Miranda bedankt voor de leuke ervaring
Leon Leon schreef op 30 oktober 2022 om 09:27
29-10-2022 Een geweldig leuke en inspannende workshop kerstbal-blazen gehad. Een unieke ervaring om zelf uiteindelijk twee kerstballen te kleuren, blazen en mee naar huis te nemen. Het is wel hard werken omdat de handelingen zoals, draaien van de glasstaaf in het vuur en het blazen ongewoon zijn maar met hulp van Miranda lukt het prima. Miranda is een uitstekende gastvrouw en hoe ze werkt en is moet u echt zelf gaan ervaren.
Edwin Edwin schreef op 20 augustus 2022 om 21:06
We hebben vandaag een intensieve maar heel leuke workshop 'blaas je eigen vaasje' gedaan. Je moet veel dingen tegelijk in de gaten en daarna weet je eigenlijk niet meer hoe jje tot het resultaat gekomen bent, maar het eindresultaat mag er zijn. Dankjewel voor de leuke middag.
Saskia Saskia schreef op 5 juli 2022 om 20:13
Afgelopen weekend erg leuke workshop "blaas je eigen vaasje" gehad! Het valt nog niet mee om het goed te doen, het is echt wel een ambacht wat je niet zomaar in de vingers hebt, maar dankzij de bezielende leiding van Mirand (draaien! draaien! draaien!) kwam alles goed en ging iedereen met een mooi vaasje naar huis! Tussendoor ook nog genoten van een heerlijke lunch!