Skip to main content

Welkom in ons gastenboek. Via onderstaand formulier kunt u een reactie achter laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
75 berichten.
Saskia Saskia schreef op 5 juli 2022 om 20:13
Afgelopen weekend erg leuke workshop "blaas je eigen vaasje" gehad! Het valt nog niet mee om het goed te doen, het is echt wel een ambacht wat je niet zomaar in de vingers hebt, maar dankzij de bezielende leiding van Mirand (draaien! draaien! draaien!) kwam alles goed en ging iedereen met een mooi vaasje naar huis! Tussendoor ook nog genoten van een heerlijke lunch!
Lilian Vreeken Lilian Vreeken schreef op 1 juli 2022 om 16:45
Op 25 juni j.l. was het zover: workshop vaasje blazen. Hoe makkelijk dat dit lijkt, zo moeilijk is het eigenlijk. De enthousiaste gastvrouw Miranda hielp ons allen uitstekend om er een uniek vaasje van te maken. Vanuit Limburg kwam ik aan en samen met mijn dochter hebben we zeer genoten van deze dag. Een schitterend uitje was het. Dank Miranda !
Nini Nini schreef op 14 mei 2022 om 20:12
Vandaag een superleuke moeder zoon dag gehad. Onder de deskundige leiding van Miranda, hebben wij allebei een glas gemaakt. Door het glas te maken leer je gewoon heel veel, had bijvoorbeeld geen flauw idee dat glas met glas geverfd werd. Je begint dus met het verven, daarna begint het echte werk waarbij het draaien in de vlam toch wel een dingetje is maar je krijgt daardoor wel het gevoel dat nodig is om je creatie te maken. Heel leuk ook om te zien dat elke cursist weer een heel ander glas heeft geblazen. Ik ben heel blij met het resultaat. Dankjewel Miranda voor je enthousiasme, vakkundigheid en de liefde voor je vak en Astrid dankjewel voor de heerlijke lunch
Lida Lida schreef op 17 april 2022 om 17:58
Kom net terug van een super gezellige workshop bij Miranda. Met een heerlijke lunch tussendoor met een wijntje. Goede uitleg gekregen over glasblazen. Wat een leuke ervaring was dit. ( echt niet makkelijk hoor) Dankjewel Miranda
Karen van der Does Karen van der Does schreef op 3 april 2022 om 12:03
Gisteren een hele leuke workshop gehad โ€œblaas je eigen vaasjeโ€. Miranda legt alles heel goed uit en is een heerlijk Rotterdams wijfie. Was ontzettend leuk, gezellig, moeilijk maar met een top eindresultaat. Leuke medecursisten en een HEERLIJKE lunch Incl lekkere wijn ๐Ÿฅ‚. Mijn zussen en ik hebben een super dag gehad ! Leukste workshop die we ooit gedaan hebben ๐Ÿ‘ echt een aanrader !!
Connie Sierkstra Connie Sierkstra schreef op 12 maart 2022 om 19:24
Vandaag met onze leesclub een workshop gevolgd bij Miranda " blaas je eigen glaasje". Boeiend, moeilijk, leerzaam, leuk en lekker. Kortom een leuke middag met 7 mooie organische wijnglazen! ๐Ÿ‘
Bianca Fokker Bianca Fokker schreef op 6 maart 2022 om 22:00
Vandaag een prachtige champagnefluut geblazen. Met mijn broer samen een heerlijke dag doorgebracht in het atelier van Miranda. We kunnen het iedereen aanraden om eens kennis te maken met deze prachtige techniek onder de kritische begeleiding van een vakvrouw. Er is aandacht voor de veiligheid en Miranda legt veel uit over de ambacht van het glasblazen.
Frank Fokker Frank Fokker schreef op 6 maart 2022 om 21:04
Vandaag een workshop eigen bier of wijnglas maken met m'n zus onder vakkundige begeleiding van Miranda. Erg onder de indruk van de kunde en passie die bij dit bijzondere ambacht komt kijken. Bedankt Miranda voor de leerzame en bijzondere middag met een lekker hapje en drankje en een nieuwe greep aan leuke herinneringen, die ik met mijn zelfgemaakte glas met mooie lange poot mee naar huis heb genomen vandaag! Echt een aanrader om te doen!
Michael Vrancken Michael Vrancken schreef op 5 maart 2022 om 20:38
Vandaag de workshop " je eigen wijnglas blazen" gevolgd. Wat een belevenis. Ik heb een geweldige middag gehad. Wat was het lastig, maar Miranda is een gepassioneerd en gedreven glasblazen. Zij maakt er ook een feestje van. Miranda, dank voor een geweldige workshop!
Joyce Weber Joyce Weber schreef op 18 februari 2022 om 12:49
Deze week deelgenomen aan een super leuke maar ook zeer leerzame workshop glasblazen van Miranda. Wat een vakvrouw, dat straalt uit alles. Hoe ze het glas draait, dat is zooooo moeilijk. En als je het Miranda ziet doen lijkt het appeltje eitje. Niets is minder waar. Voor mij smaakt het naar meer.
Henk niermans Henk niermans schreef op 6 februari 2022 om 17:46
Een ontzettend leuke zondag gehad met als resultaat m'n eigen vaasje dit onder de uitstekende begeleiding van miranda echt en top mens en vak vrouw voorherhaling vatbare maar dan ga ik voor een wijnglas Miranda ontzettend bedankt voor een heerlijke workshop
Joost Joost schreef op 21 januari 2022 om 13:43
Wat een heerlijke middag hebben wij gehad. Samen met mijn dame heeft Miranda ons intensief begeleid om een paar hele leuke objecten te beschilderen en blazen. Niet alleen veel plezier gehad met het glas, maar ook ontzettend lekkere hapjes en een borreltje. Met de glazen ballen, wijnglazen, en vaasjes hebben we ook een hele mooie herinnering van deze unieke dag. Ik kan dit meer dan aanraden. In onze digitale wereld raken we nogal verwijderd van materialen en de kwaliteiten van de spullen die we dagelijks gebruiken. Miranda zorgt ervoor dat je met een nieuw elan naar glaswerk gaat kijken. Dit is namelijk zo'n uniek en bijzonder materiaal, en door het warm te maken en dan weer te laten afkoelen ga je op een soort ontdekkingsreis. Samen met mijn vrouw hebben we echt een unieke dag gehad en ik zou het zo weer een keertje doen!
Suzanne Suzanne schreef op 14 december 2021 om 08:31
Een super workshop gekregen van mijn vriendinnen bij glasblazer Miranda in Rotterdam. Gefascineerd hebben wij staan kijken naar het werk van Miranda. Wat een bevlogen vakvrouw! Met heel veel hulp en LOL hebben wij kerstballen, een vaasje en een glas gemaakt want glasblazen is niet makkelijk! Lekkere verse lunch van Astrid maakte onze middag compleet. Dankjewel lieve Miranda en Astrid voor een heerlijke geslaagde zondagmiddag
Claudia Crucq Claudia Crucq schreef op 12 december 2021 om 15:04
Gisteren een onwijs leuke workshop blaas je eigen kerstbal gehad. Miranda wat ben je heerlijk bevlogen en wat een mooi ambacht beoefen jij. Heb genoten van je enthousiasme, je hulp want ik weet niet wat het geworden was zonder, en de heerlijke lunch van Astrid.
Wingerine de Kloe Wingerine de Kloe schreef op 18 november 2021 om 14:56
Leuke Miranda, zonder twijfel sluit ik me aan bij de lovende berichten in dit gastenboek! @ Toekomstige blazers, mijn verwachting/planning was om tijdens de lunch mijn vriendinnen even met elkaar te laten kennismaken: heerlijk om weer eens samen uit te zijn. Als het ook jouw wens is om bijvoorbeeld 10-15 minuten als gezelschap tijdens de lunch bij te kletsen, dan zou ik dat vooraf even aan Miranda kenbaar maken. Uiteraard verder genoten van haar enthousiasme. Enjoy
Simone van Wageningen Simone van Wageningen schreef op 8 november 2021 om 18:24
Gisteren hebben mijn 4 schoonzussen en ik een hanglampje geblazen. We hebben een super leuke middag gehad! Miranda is enthousiast, bevlogen en gelukkig heel hulpvaardig. Ze wil ons graag met een mooi lampje naar huis laten gaan. De lunch was heerlijk, uitstekend verzorgd door Astrid, met een lekkere wijn. Bedankt voor de gezellige middag waarin wij kennis hebben gemaakt met het mooie ambacht van glasblazen.
Mirjam en Leonie Mirjam en Leonie schreef op 18 oktober 2021 om 21:48
โ€˜Zoโ€™n leuke workshop hebben we nog nooit eerder gehadโ€™ daar sloten wij vandaag onze middag mee af. Een beter verjaarscadeau is er niet! Wat een topmiddag met heerlijke Rotterdamse-recht-voor-z'n-raap-bevlogenheid van Miranda!
Julia van Damme Julia van Damme schreef op 17 oktober 2021 om 18:24
Prachtige workshop gehad op een prachtige plek! Heel veel geleerd ook en mijn eigen wijnglas ๐Ÿท geblazen (met wel veel hulp gelukkig!๐Ÿ˜„). Wat een geweldige ervaring, ook om alle details van deze kunst te mogen horen en zien, want Miranda legt erg veel uit en dat is heel fijn. Ontvangst met koffie en daarna heerlijke lunch met wijntje! Topmiddag gehad, Miranda, dankjewel en tot ziens! De naam hierboven is fake, maar we zullen maar zeggen 'je vriendin' hahaha. Nu ga ik op Insta een beetje opscheppen over mijn 'Murano' ๐Ÿ˜‚.
Gini Roth Gini Roth schreef op 9 oktober 2021 om 20:22
Vanmiddag met mijn vriendin de workshop โ€œBlaas je glaasjeโ€ bij Miranda gevold. Wij hebben genoten van haar enthousiasme, deskundigheid en heerlijke lunch. Met een mooi vaasje als resultaat naar huis gegaan. Dank je wel Miranda ๐Ÿท
den Hollander den Hollander schreef op 21 juli 2021 om 21:28
Vanmiddag een workshop 'ballen blazen' gedaan met ons gezin. Het was leuk, gezellig, moeilijk werk, geweldig om het zelf te proberen en te doen (met hulp;-)). Heerlijk gegeten, was top verzorgd. Veel gehoord over het vak en mooie ballen mee naar huis. Miranda is zo enthousiast erover, helemaal leuk om het allemaal te horen. Topmiddagje!