Welkom in ons gastenboek. Via onderstaand formulier kunt u een reactie achter laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
54 berichten.
Marije van Zwet Marije van Zwet schreef op 14 juli 2021 om 16:51:
Lente-kerstballen blazen. Miranda praat 100-uit over haar vak. Gepassioneerd. En dan mogen we zelf. In de vlam en dan draaien en blazen. Met aanmoedigingen van Miranda. En de slappe lach. De 1e lente-kerstbal is een feit. Na een heerlijke lunch blazen we een 2e lente bal. En denk niet dat die makkelijk gaat. O nee. Wel heel leuk om op deze manier kennis te maken met het vak glasblazer. En met de vakvrouw Miranda.
Carla van der Laan Carla van der Laan schreef op 3 juli 2021 om 22:26:
Wat een gigantisch leuk verjaardagscadeau heb ik van mijn zoon Jasper gekregen. Het blazen van een eigen vaasje. De workshop en Miranda zijn net zo leuk als het eindresultaat. Een dag met een gouden randje. Wat een passie, wat een vakvrouw. Wauw. En heerlijk gegeten. Dank!!
Trudy Trudy schreef op 29 juni 2021 om 18:50:
Wat een leuke workshop! Mijn eigen vaasje geblazen! Wel met veel hulp, maar het resultaat is uniek!
Sabbe Sabbe schreef op 23 mei 2021 om 14:38:
Wat een geweldig mens en kunstenaar! Iemand die echt passie heeft voor haar werk. Super leuke workshop gehad en vind haar kennis erg fascinating, lunch was ook heerlijk! Een geslaagde dag met mooie vaasje als herinnering!
Rutger Rutger schreef op 14 mei 2021 om 09:45:
Ontzettend leuk, mooie omgeving, wijnglas geblazen onder passievolle begeleiding van Miranda, mooi aandenken en ook nog eens heerlijk gegeten, absolute aanrader!
christiane christiane schreef op 28 april 2021 om 15:24:
We zijn afgelopen zondag geweest en in 1 woord het was FANTASTISCH !
Hannah and Ben Hannah and Ben schreef op 18 april 2021 om 18:19:
We had a great glass blowing workshop with Miranda. Her passion and openness made the day very special. We also appreciated her willingness to speak English. The lunch was fantastic and the atmosphere really enjoyable. It was our first time glass blowing and we would highly recommend it! Thanks Miranda!
Guus Guus schreef op 11 april 2021 om 08:18:
Wat een geweldig leuke workshop gehad op zaterdag bij Miranda van der Waal. Glas, vuur, heerlijke lunch, leuk gezelschap waren de ingredienten om kennis te maken met het ambacht glasblazen. En dat alles onder leiding van Miranda, die vol passie haar prachtige vak aan ons etaleerde. Hartelijke groet Guus
Harke Harke schreef op 29 maart 2021 om 08:05:
Op 27 maart een eigen vaasje geblazen bij Miranda. Het was een totaalervaring met een blijvend souvenir als herinnering. En daarbij nog lekker gegeten en gedronken en genoten van de bezielende leiding van Miranda in een prachtige omgeving.
Serina Serina schreef op 22 maart 2021 om 09:29:
Op zondag 21 maart heb ik de workshop blaas je eigen vaasje mogen doen. Het was fantastisch! Miranda en Astrid zijn 2 prachtvrouwen! Miranda vertelt met veel liefde en passie over haar vak en weet dit ook over te dragen. Veel geleerd, veel gelachen en uiteraard werd er voor een heerlijke lunch gezorgd. Echt een aanrader!
Roos, Marielle, Marisa, Roos Roos, Marielle, Marisa, Roos schreef op 12 januari 2021 om 21:45:
13 december een fantastische workshop kerstballen blazen gedaan! Fantastische begeleiding en werkelijk een groot feest, we hebben ons kostelijk vermaakt! Zeker een aanrader! Miranda is gezellig, vrolijk en heeft super veel humor!
paula paula schreef op 13 december 2020 om 20:44:
Bedankt Miranda. Genoten van mijn workshop glaasje blazen. Naar huis met een mooi exemplaar, mede natuurlijk met jouw hulp. Jouw enthousiasme en ook de heerlijke lunch maakten het een geweldige middag. Voor herhaling vatbaar. Groet Paula
Maaike Maaike schreef op 22 november 2020 om 12:16:
8 november ondanks de Corona toch kerstballen kunnen blazen op gepaste afstand ๐Ÿ˜Š wat een feest was het ter ere van de 60e verjaardag van mijn zus, draaien draaien draaien daarna blazen blazen blazen het was moeilijker dan we dachten maar met de hulp van Miranda gingen we naar huis met 2 mooie kerstballen. De lunche was heerlijk en we hebben genoten van alles.
Petra Petra schreef op 1 november 2020 om 20:04:
Vandaag met de familie een workshop hanglamp blazen gedaan. Heel leuk en gezellig. Helemaal blij met het resultaat en de goede begeleiding van Miranda. We hebben veel lol gehad en genoten van de heerlijke lunch. Miranda en Astrid dank jullie wel voor deze dag!!!
Annet Annet schreef op 29 augustus 2020 om 10:33:
Op onze kast staan de prachtige glazen te stralen โ˜€๏ธ als herinnering aan een geweldige middag in hartje Delfshaven. Alweer 4 weken geleden hebben wij een workshop gevolgd bij Miranda. Een heerlijk, rasecht Rotterdams mens met een kennis en passie voor dit oude ambacht. Zelfs onze puberjongens (16 en 14 jr) hebben gelachen en genoten en ook nog kennis opgedaan. De heerlijke en goed verzorgde (Mediterraanse) lunch ๐Ÿ˜‹ van Astrid werd voor de pubers aangevuld met een broodje kroket en de hele middag stond er drinken voor ons klaar.
Anne Michiels Anne Michiels schreef op 7 augustus 2020 om 20:10:
Vandaag een workshop glasblazen gevolgd bij Miranda. Wat was dit een leuke en gezellige dag/ervaring! Heerlijke gezonde lunch gekregen met heel de dag drinken. Tot slot een mooi, uniek vaasje mee naar huis genomen. Ik kom zeker nog eens terug.
Henriette Plomp Henriette Plomp schreef op 15 maart 2020 om 11:05:
Vorige week met 2 vriendinnen super leuke workshop glasblazen gedaan. Met passie, humor en geduld heeft ze ons ingewijd in dit oude beroep. En een heerlijke lunch! Met een uniek vaasje naar huis. Miranda, dank je wel!
Els van Hoeke Els van Hoeke schreef op 26 januari 2020 om 20:17:
Voor mijn 60e verjaardag is mijn wens in vervulling gegaan om te gaan glasblazen. Met ons gezin en een paar vriendinnen hebben wij, dankzij Miranda (en haar gastheer), een geweldige workshop gehad !!!! Met veel kennis en humor heeft Miranda ons geholpen om 2 prachtige kerstballen te blazen. En hebben een heerlijke lunch gekregen. Ik kan het iedereen van harte aanraden om bij haar een workshop glasblazen te boeken !! Miranda: nogmaals dank voor deze mooie ervaring !!
Henk en Annemieke. Henk en Annemieke. schreef op 20 januari 2020 om 13:50:
Glasblazen is een kunst en uitdagend om een keer zelf te beleven, onder de bezielende leiding van Miranda. Gezellige middag, creatieve en sfeervolle werkplaats met uitzicht op Delfshaven. We hebben vol enthousiasme verhit... geblazen...gedraaid...en namen na afloop een uniek glazen vaasje mee naar huis. Miranda: dank voor heerlijke lunch en de gezellige dag!
Herma Volwater Herma Volwater schreef op 18 januari 2020 om 16:24:
Wat een heerlijke en inspirerende middag. In een workshop bij Miranda hebben wij wijnglazen gemaakt. De passie en het vakmanschap van Miranda, het zelf leren blazen, de heerlijke lunch en dan nog iets moois om mee naar huis te nemen hebben er een onvergetelijke middag van gemaakt.