Skip to main content

Welkom in ons gastenboek. Via onderstaand formulier kunt u een reactie achter laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
65 berichten.
Henk niermans Henk niermans schreef op 6 februari 2022 om 17:46
Een ontzettend leuke zondag gehad met als resultaat m'n eigen vaasje dit onder de uitstekende begeleiding van miranda echt en top mens en vak vrouw voorherhaling vatbare maar dan ga ik voor een wijnglas Miranda ontzettend bedankt voor een heerlijke workshop
Joost Joost schreef op 21 januari 2022 om 13:43
Wat een heerlijke middag hebben wij gehad. Samen met mijn dame heeft Miranda ons intensief begeleid om een paar hele leuke objecten te beschilderen en blazen. Niet alleen veel plezier gehad met het glas, maar ook ontzettend lekkere hapjes en een borreltje. Met de glazen ballen, wijnglazen, en vaasjes hebben we ook een hele mooie herinnering van deze unieke dag. Ik kan dit meer dan aanraden. In onze digitale wereld raken we nogal verwijderd van materialen en de kwaliteiten van de spullen die we dagelijks gebruiken. Miranda zorgt ervoor dat je met een nieuw elan naar glaswerk gaat kijken. Dit is namelijk zo'n uniek en bijzonder materiaal, en door het warm te maken en dan weer te laten afkoelen ga je op een soort ontdekkingsreis. Samen met mijn vrouw hebben we echt een unieke dag gehad en ik zou het zo weer een keertje doen!
Suzanne Suzanne schreef op 14 december 2021 om 08:31
Een super workshop gekregen van mijn vriendinnen bij glasblazer Miranda in Rotterdam. Gefascineerd hebben wij staan kijken naar het werk van Miranda. Wat een bevlogen vakvrouw! Met heel veel hulp en LOL hebben wij kerstballen, een vaasje en een glas gemaakt want glasblazen is niet makkelijk! Lekkere verse lunch van Astrid maakte onze middag compleet. Dankjewel lieve Miranda en Astrid voor een heerlijke geslaagde zondagmiddag
Claudia Crucq Claudia Crucq schreef op 12 december 2021 om 15:04
Gisteren een onwijs leuke workshop blaas je eigen kerstbal gehad. Miranda wat ben je heerlijk bevlogen en wat een mooi ambacht beoefen jij. Heb genoten van je enthousiasme, je hulp want ik weet niet wat het geworden was zonder, en de heerlijke lunch van Astrid.
Wingerine de Kloe Wingerine de Kloe schreef op 18 november 2021 om 14:56
Leuke Miranda, zonder twijfel sluit ik me aan bij de lovende berichten in dit gastenboek! @ Toekomstige blazers, mijn verwachting/planning was om tijdens de lunch mijn vriendinnen even met elkaar te laten kennismaken: heerlijk om weer eens samen uit te zijn. Als het ook jouw wens is om bijvoorbeeld 10-15 minuten als gezelschap tijdens de lunch bij te kletsen, dan zou ik dat vooraf even aan Miranda kenbaar maken. Uiteraard verder genoten van haar enthousiasme. Enjoy
Simone van Wageningen Simone van Wageningen schreef op 8 november 2021 om 18:24
Gisteren hebben mijn 4 schoonzussen en ik een hanglampje geblazen. We hebben een super leuke middag gehad! Miranda is enthousiast, bevlogen en gelukkig heel hulpvaardig. Ze wil ons graag met een mooi lampje naar huis laten gaan. De lunch was heerlijk, uitstekend verzorgd door Astrid, met een lekkere wijn. Bedankt voor de gezellige middag waarin wij kennis hebben gemaakt met het mooie ambacht van glasblazen.
Mirjam en Leonie Mirjam en Leonie schreef op 18 oktober 2021 om 21:48
โ€˜Zoโ€™n leuke workshop hebben we nog nooit eerder gehadโ€™ daar sloten wij vandaag onze middag mee af. Een beter verjaarscadeau is er niet! Wat een topmiddag met heerlijke Rotterdamse-recht-voor-z'n-raap-bevlogenheid van Miranda!
Julia van Damme Julia van Damme schreef op 17 oktober 2021 om 18:24
Prachtige workshop gehad op een prachtige plek! Heel veel geleerd ook en mijn eigen wijnglas ๐Ÿท geblazen (met wel veel hulp gelukkig!๐Ÿ˜„). Wat een geweldige ervaring, ook om alle details van deze kunst te mogen horen en zien, want Miranda legt erg veel uit en dat is heel fijn. Ontvangst met koffie en daarna heerlijke lunch met wijntje! Topmiddag gehad, Miranda, dankjewel en tot ziens! De naam hierboven is fake, maar we zullen maar zeggen 'je vriendin' hahaha. Nu ga ik op Insta een beetje opscheppen over mijn 'Murano' ๐Ÿ˜‚.
Gini Roth Gini Roth schreef op 9 oktober 2021 om 20:22
Vanmiddag met mijn vriendin de workshop โ€œBlaas je glaasjeโ€ bij Miranda gevold. Wij hebben genoten van haar enthousiasme, deskundigheid en heerlijke lunch. Met een mooi vaasje als resultaat naar huis gegaan. Dank je wel Miranda ๐Ÿท
den Hollander den Hollander schreef op 21 juli 2021 om 21:28
Vanmiddag een workshop 'ballen blazen' gedaan met ons gezin. Het was leuk, gezellig, moeilijk werk, geweldig om het zelf te proberen en te doen (met hulp;-)). Heerlijk gegeten, was top verzorgd. Veel gehoord over het vak en mooie ballen mee naar huis. Miranda is zo enthousiast erover, helemaal leuk om het allemaal te horen. Topmiddagje!
Petra Broek Van den Petra Broek Van den schreef op 19 juli 2021 om 19:46
Met onze kinderen hebben we op 18 juli een enorm Leuke workshop gevolgd. Miranda heeft ons meegenomen naar haar passie glasblazen. Samen met haar liet zij ons glas rollen in het vuur, daarna moest er geblazen worden, en later ook trekken. Resultaat: prachtige unieke vaasjes en glazen. Tussendoor genoten van een heerlijke lunch. Top dag โœ‹
Marije van Zwet Marije van Zwet schreef op 14 juli 2021 om 16:51
Lente-kerstballen blazen. Miranda praat 100-uit over haar vak. Gepassioneerd. En dan mogen we zelf. In de vlam en dan draaien en blazen. Met aanmoedigingen van Miranda. En de slappe lach. De 1e lente-kerstbal is een feit. Na een heerlijke lunch blazen we een 2e lente bal. En denk niet dat die makkelijk gaat. O nee. Wel heel leuk om op deze manier kennis te maken met het vak glasblazer. En met de vakvrouw Miranda.
Carla van der Laan Carla van der Laan schreef op 3 juli 2021 om 22:26
Wat een gigantisch leuk verjaardagscadeau heb ik van mijn zoon Jasper gekregen. Het blazen van een eigen vaasje. De workshop en Miranda zijn net zo leuk als het eindresultaat. Een dag met een gouden randje. Wat een passie, wat een vakvrouw. Wauw. En heerlijk gegeten. Dank!!
Trudy Trudy schreef op 29 juni 2021 om 18:50
Wat een leuke workshop! Mijn eigen vaasje geblazen! Wel met veel hulp, maar het resultaat is uniek!
Sabbe Sabbe schreef op 23 mei 2021 om 14:38
Wat een geweldig mens en kunstenaar! Iemand die echt passie heeft voor haar werk. Super leuke workshop gehad en vind haar kennis erg fascinating, lunch was ook heerlijk! Een geslaagde dag met mooie vaasje als herinnering!
Rutger Rutger schreef op 14 mei 2021 om 09:45
Ontzettend leuk, mooie omgeving, wijnglas geblazen onder passievolle begeleiding van Miranda, mooi aandenken en ook nog eens heerlijk gegeten, absolute aanrader!
christiane christiane schreef op 28 april 2021 om 15:24
We zijn afgelopen zondag geweest en in 1 woord het was FANTASTISCH !
Hannah and Ben Hannah and Ben schreef op 18 april 2021 om 18:19
We had a great glass blowing workshop with Miranda. Her passion and openness made the day very special. We also appreciated her willingness to speak English. The lunch was fantastic and the atmosphere really enjoyable. It was our first time glass blowing and we would highly recommend it! Thanks Miranda!
Guus Guus schreef op 11 april 2021 om 08:18
Wat een geweldig leuke workshop gehad op zaterdag bij Miranda van der Waal. Glas, vuur, heerlijke lunch, leuk gezelschap waren de ingredienten om kennis te maken met het ambacht glasblazen. En dat alles onder leiding van Miranda, die vol passie haar prachtige vak aan ons etaleerde. Hartelijke groet Guus
Harke Harke schreef op 29 maart 2021 om 08:05
Op 27 maart een eigen vaasje geblazen bij Miranda. Het was een totaalervaring met een blijvend souvenir als herinnering. En daarbij nog lekker gegeten en gedronken en genoten van de bezielende leiding van Miranda in een prachtige omgeving.