Skip to main content

Welkom in ons gastenboek. Via onderstaand formulier kunt u een reactie achter laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
65 berichten.
Serina Serina schreef op 22 maart 2021 om 09:29
Op zondag 21 maart heb ik de workshop blaas je eigen vaasje mogen doen. Het was fantastisch! Miranda en Astrid zijn 2 prachtvrouwen! Miranda vertelt met veel liefde en passie over haar vak en weet dit ook over te dragen. Veel geleerd, veel gelachen en uiteraard werd er voor een heerlijke lunch gezorgd. Echt een aanrader!
Roos, Marielle, Marisa, Roos Roos, Marielle, Marisa, Roos schreef op 12 januari 2021 om 21:45
13 december een fantastische workshop kerstballen blazen gedaan! Fantastische begeleiding en werkelijk een groot feest, we hebben ons kostelijk vermaakt! Zeker een aanrader! Miranda is gezellig, vrolijk en heeft super veel humor!
paula paula schreef op 13 december 2020 om 20:44
Bedankt Miranda. Genoten van mijn workshop glaasje blazen. Naar huis met een mooi exemplaar, mede natuurlijk met jouw hulp. Jouw enthousiasme en ook de heerlijke lunch maakten het een geweldige middag. Voor herhaling vatbaar. Groet Paula
Maaike Maaike schreef op 22 november 2020 om 12:16
8 november ondanks de Corona toch kerstballen kunnen blazen op gepaste afstand ๐Ÿ˜Š wat een feest was het ter ere van de 60e verjaardag van mijn zus, draaien draaien draaien daarna blazen blazen blazen het was moeilijker dan we dachten maar met de hulp van Miranda gingen we naar huis met 2 mooie kerstballen. De lunche was heerlijk en we hebben genoten van alles.
Petra Petra schreef op 1 november 2020 om 20:04
Vandaag met de familie een workshop hanglamp blazen gedaan. Heel leuk en gezellig. Helemaal blij met het resultaat en de goede begeleiding van Miranda. We hebben veel lol gehad en genoten van de heerlijke lunch. Miranda en Astrid dank jullie wel voor deze dag!!!
Annet Annet schreef op 29 augustus 2020 om 10:33
Op onze kast staan de prachtige glazen te stralen โ˜€๏ธ als herinnering aan een geweldige middag in hartje Delfshaven. Alweer 4 weken geleden hebben wij een workshop gevolgd bij Miranda. Een heerlijk, rasecht Rotterdams mens met een kennis en passie voor dit oude ambacht. Zelfs onze puberjongens (16 en 14 jr) hebben gelachen en genoten en ook nog kennis opgedaan. De heerlijke en goed verzorgde (Mediterraanse) lunch ๐Ÿ˜‹ van Astrid werd voor de pubers aangevuld met een broodje kroket en de hele middag stond er drinken voor ons klaar.
Anne Michiels Anne Michiels schreef op 7 augustus 2020 om 20:10
Vandaag een workshop glasblazen gevolgd bij Miranda. Wat was dit een leuke en gezellige dag/ervaring! Heerlijke gezonde lunch gekregen met heel de dag drinken. Tot slot een mooi, uniek vaasje mee naar huis genomen. Ik kom zeker nog eens terug.
Henriette Plomp Henriette Plomp schreef op 15 maart 2020 om 11:05
Vorige week met 2 vriendinnen super leuke workshop glasblazen gedaan. Met passie, humor en geduld heeft ze ons ingewijd in dit oude beroep. En een heerlijke lunch! Met een uniek vaasje naar huis. Miranda, dank je wel!
Els van Hoeke Els van Hoeke schreef op 26 januari 2020 om 20:17
Voor mijn 60e verjaardag is mijn wens in vervulling gegaan om te gaan glasblazen. Met ons gezin en een paar vriendinnen hebben wij, dankzij Miranda (en haar gastheer), een geweldige workshop gehad !!!! Met veel kennis en humor heeft Miranda ons geholpen om 2 prachtige kerstballen te blazen. En hebben een heerlijke lunch gekregen. Ik kan het iedereen van harte aanraden om bij haar een workshop glasblazen te boeken !! Miranda: nogmaals dank voor deze mooie ervaring !!
Henk en Annemieke. Henk en Annemieke. schreef op 20 januari 2020 om 13:50
Glasblazen is een kunst en uitdagend om een keer zelf te beleven, onder de bezielende leiding van Miranda. Gezellige middag, creatieve en sfeervolle werkplaats met uitzicht op Delfshaven. We hebben vol enthousiasme verhit... geblazen...gedraaid...en namen na afloop een uniek glazen vaasje mee naar huis. Miranda: dank voor heerlijke lunch en de gezellige dag!
Herma Volwater Herma Volwater schreef op 18 januari 2020 om 16:24
Wat een heerlijke en inspirerende middag. In een workshop bij Miranda hebben wij wijnglazen gemaakt. De passie en het vakmanschap van Miranda, het zelf leren blazen, de heerlijke lunch en dan nog iets moois om mee naar huis te nemen hebben er een onvergetelijke middag van gemaakt.
Wilma Geerse Wilma Geerse schreef op 15 december 2019 om 12:25
Op 13 december kerstballen geblazen bij Miranda. Het was een totaal ervaring. Vakvrouwschap, theater, lekker eten en... twee kerstballen mee naar huis. Ik heb er van genoten.
Annelies van Zundert Annelies van Zundert schreef op 13 december 2019 om 19:34
Vandaag een workshop meegemaakt. Zo leuk om zo dichtbij en zelf deze mooie ambacht te ervaren. En wat heb je een mooie grote passie voor je vak.๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
Mara Mara schreef op 13 november 2019 om 22:18
Een wens ging in vervulling met het blazen van mijn eigen wijnglas. Heel bijzonder om te voelen hoe glas in de vlam smelt en hoe moeilijk het is om er dan iets van te maken! Miranda coacht je er gelukkig uitbundig doorheen en zorgt ervoor dat iedereen naar huis gaat met een glas met de charme van je eigen onervarenheid. Je neemt je unieke resultaat gelijk mee naar huis. Mooie workshop! Een verslag van de dag.
Annelies de Jong Annelies de Jong schreef op 2 november 2019 om 19:01
Vanmiddag met ons koor JOY een fantastische workshop kerstballen blazen gehad. Wat een belevenis. Onder de aanmoedigende kreten en bezielende leiding van Miranda bliezen we allemaal onze bal. Het was een topmiddag met een top vakvrouw. We hebben genoten. Echt een aanrader!
Josรฉ Biever-Witteman Josรฉ Biever-Witteman schreef op 2 oktober 2019 om 21:43
Wat een geweldig mens, Miranda,! Een geweldige sfeer, heerlijke hapjes en natuurlijk een heel bijzonder wijnglas. Ze staan thuis te pronken op de schouw en champagne is er toch het lekkerst uit!
Marijke Marijke schreef op 28 september 2019 om 23:01
Wij hebben met zijn 4-en een wijnglas gemaakt, dankzij Miranda lijkt het ook nog ergens op๐Ÿ˜, we vonden het erg leuk, en ook voor de inwendige mens is goed gezorgd!
Chris Chris schreef op 17 augustus 2019 om 14:46
Als Miranda het voorbeeldvaasje maakt, lijkt het zo gemakkelijk. Tot je zelf aan de beurt komt. Gelukkig staat Miranda paraat met haar hulp. Al heerlijk stampvoetend op de maat komt er toch een prachtig vaasje uit. Ik heb genoten van het draaien, blazen, heerlijke eten en vooral van je bevlogenheid voor het vak en je oprechte zorg voor je gasten. Helemaal top!
Wat een geweldig workshop hebben we vanmiddag gehad. Goed verzorgd qua hapjes en drankjes. En wat een passie heeft Miranda voor haar vak, geweldig. Stampvoetend, en roepend "draaien draaien en blazen " probeert ze je het glasblazen bij te brengen. We gingen allen met een mooi zelf geblazen vaasje naar huis! Voor ons was het een zeer geslaagd bedrijfsuitje en zeker een aanrader!
Chris, Ria, Monique en Carine uit Belgiรซ Chris, Ria, Monique en Carine uit Belgiรซ schreef op 28 maart 2019 om 21:48
Verrassingsworshop voor de vriendinnen tijdens onze 3-daagse in Rotterdam: supergeslaagd!!! voor iedereen nieuw, spannend, leuk. we hebben goed gelachen, (foto's als bewijs ) en natuurlijk elk ons unieke vaasje als aandenken. onder deskundige begeleiding van Miranda en culinair verwend door Astrid! het was veel te snel voorbij !!! nog bedankt voor de fijne namiddag! de workshop is een echte aanrader !!!!!!!!!!