Skip to main content

Welkom in ons gastenboek. Via onderstaand formulier kunt u een reactie achter laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
Robin Vocal Center Robin Vocal Center heeft geschreven op 10 januari 2019 om 21:05
We hebben met de coaches van ons bedrijf Vocal Center gelachen, verwonderd, geblazen, lekker gegeten en uiteindelijk allemaal een vaasje mee naar huis genomen. Miranda is een vakvrouw met een passie die boven de hemel uitstijgt. Het is vermakelijk hoe ze probeert voor iedere deelnemer het maximale eruit te halen. stampvoetend roept ze "Blazen Blazen en Draaien draaaaien!!" Een heerlijke middag en zeer geslaagd.
Barbara Barbara heeft geschreven op 15 oktober 2018 om 11:01
Hallo Miranda, Wat heb jij een mooie nieuwe locatie voor jouw atelier in Delfshaven en zo makkelijk met het ov te bereiken. Nogmaals heel veel dank voor het prachtig, kundig en passievol repareren van mijn zwaan. Wij zijn weer heel thuis gekomen. Het was ook heel leuk je ontmoet te hebben. Dat deze omgeving je mag inspireren tot nog veel meer mooi werk. Veel lieve groetjes,
Wilma en Mans Wilma en Mans heeft geschreven op 20 september 2018 om 18:05
Wilma en Mans Limburg Mijn broer en ik kiezen elk jaar voor een uitje. Dit keer vaasje blazen bij Miranda.En het was een fantastische keuze. Wat hebben we een prachtige middag gehad. Met vier andere kandidaten hebben we mogen genieten van de passie volle Miranda die ook met veel passie haar ambacht uitoefent. We hebben met zijn alle getracht haar te evenaren, maar dat is wel even andere koek. Toch zijn we trots op ons resultaat, het vaasje!! We hebben veel gelachen en onder het genot van een drankje en de heerlijke antipasta was het een mooie complete middag. Zeker een aanrader om te doen!!
Annemarie & n i c o Annemarie & n i c o heeft geschreven op 15 augustus 2018 om 15:04
Zaterdag 9 juni 2018 hebben we de workshop โ€œBlaas je eigen vaasje" bij Miranda gevolgd. Het was fantastisch en de tijd vloog voorbij. Gedurende de dag kregen we te maken met een aantal basistechnieken van het glasblazen waarbij al snel duidelijk werd dat het allemaal niet zo simpel is als dat het lijkt. Echter met de enthousiaste uitleg en de aansporingen van Miranda kwam iedereen uiteindelijk een heel eind. Miranda is uniek, maar niet alleen wat betreft haar gastvrijheid, de passie voor haar werk of de bijzondere dingen zij maakt. Ook in haar Rotterdamse aard is zij speciaal want zelfs ons klassieke Rotterdamse motto "Niet lullen, maar poetsen" gaat voor haar niet op. Ze poetst als geen ander en met haar tomeloze energie โ€œlultโ€ ze je daarbij tegelijk op een heel inspirerende manier ook nog de oren van je hoofd. Tussendoor hebben we tevens volop genoten van de koffie, thee en andere drankjes en in het bijzonder van de antipasti van Mangiare. Aan het eind van de dag ging een ieder met zijn eigen creatie naar huis en kon terugzien op een waanzinnig leuke dag in het in Delfshaven gelegen atelier. Het staat voor ons buiten kijf dat het een aanrader is om een workshop bij Miranda mee te maken en dat dit zeker ook voor herhaling vatbaar is!