Skip to main content

Welkom in ons gastenboek. Via onderstaand formulier kunt u een reactie achter laten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
74 berichten.
Wilma Geerse Wilma Geerse schreef op 15 december 2019 om 12:25
Op 13 december kerstballen geblazen bij Miranda. Het was een totaal ervaring. Vakvrouwschap, theater, lekker eten en... twee kerstballen mee naar huis. Ik heb er van genoten.
Annelies van Zundert Annelies van Zundert schreef op 13 december 2019 om 19:34
Vandaag een workshop meegemaakt. Zo leuk om zo dichtbij en zelf deze mooie ambacht te ervaren. En wat heb je een mooie grote passie voor je vak.๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
Mara Mara schreef op 13 november 2019 om 22:18
Een wens ging in vervulling met het blazen van mijn eigen wijnglas. Heel bijzonder om te voelen hoe glas in de vlam smelt en hoe moeilijk het is om er dan iets van te maken! Miranda coacht je er gelukkig uitbundig doorheen en zorgt ervoor dat iedereen naar huis gaat met een glas met de charme van je eigen onervarenheid. Je neemt je unieke resultaat gelijk mee naar huis. Mooie workshop! Een verslag van de dag.
Annelies de Jong Annelies de Jong schreef op 2 november 2019 om 19:01
Vanmiddag met ons koor JOY een fantastische workshop kerstballen blazen gehad. Wat een belevenis. Onder de aanmoedigende kreten en bezielende leiding van Miranda bliezen we allemaal onze bal. Het was een topmiddag met een top vakvrouw. We hebben genoten. Echt een aanrader!
Josรฉ Biever-Witteman Josรฉ Biever-Witteman schreef op 2 oktober 2019 om 21:43
Wat een geweldig mens, Miranda,! Een geweldige sfeer, heerlijke hapjes en natuurlijk een heel bijzonder wijnglas. Ze staan thuis te pronken op de schouw en champagne is er toch het lekkerst uit!
Marijke Marijke schreef op 28 september 2019 om 23:01
Wij hebben met zijn 4-en een wijnglas gemaakt, dankzij Miranda lijkt het ook nog ergens op๐Ÿ˜, we vonden het erg leuk, en ook voor de inwendige mens is goed gezorgd!
Chris Chris schreef op 17 augustus 2019 om 14:46
Als Miranda het voorbeeldvaasje maakt, lijkt het zo gemakkelijk. Tot je zelf aan de beurt komt. Gelukkig staat Miranda paraat met haar hulp. Al heerlijk stampvoetend op de maat komt er toch een prachtig vaasje uit. Ik heb genoten van het draaien, blazen, heerlijke eten en vooral van je bevlogenheid voor het vak en je oprechte zorg voor je gasten. Helemaal top!
Wat een geweldig workshop hebben we vanmiddag gehad. Goed verzorgd qua hapjes en drankjes. En wat een passie heeft Miranda voor haar vak, geweldig. Stampvoetend, en roepend "draaien draaien en blazen " probeert ze je het glasblazen bij te brengen. We gingen allen met een mooi zelf geblazen vaasje naar huis! Voor ons was het een zeer geslaagd bedrijfsuitje en zeker een aanrader!
Chris, Ria, Monique en Carine uit Belgiรซ Chris, Ria, Monique en Carine uit Belgiรซ schreef op 28 maart 2019 om 21:48
Verrassingsworshop voor de vriendinnen tijdens onze 3-daagse in Rotterdam: supergeslaagd!!! voor iedereen nieuw, spannend, leuk. we hebben goed gelachen, (foto's als bewijs ) en natuurlijk elk ons unieke vaasje als aandenken. onder deskundige begeleiding van Miranda en culinair verwend door Astrid! het was veel te snel voorbij !!! nog bedankt voor de fijne namiddag! de workshop is een echte aanrader !!!!!!!!!!
Esther Poulus Esther Poulus schreef op 22 januari 2019 om 15:22
Gisteren hebben wij, met dertien dames op vrijgezellenfeestje, een geweldige middag gehad met de workshop 'blaas je eigen vaasje'. Het was fantastisch om zoiets bijzonders als glasblazen onder de vakkundige en enthousiaste leiding van Miranda te doen! Ook de hapjes en drankjes waren heerlijk en de ontvangst heel gezellig. Heel erg bedankt namens 'Team Maaike'!
Robin Vocal Center Robin Vocal Center schreef op 10 januari 2019 om 21:05
We hebben met de coaches van ons bedrijf Vocal Center gelachen, verwonderd, geblazen, lekker gegeten en uiteindelijk allemaal een vaasje mee naar huis genomen. Miranda is een vakvrouw met een passie die boven de hemel uitstijgt. Het is vermakelijk hoe ze probeert voor iedere deelnemer het maximale eruit te halen. stampvoetend roept ze "Blazen Blazen en Draaien draaaaien!!" Een heerlijke middag en zeer geslaagd.
Barbara Barbara schreef op 15 oktober 2018 om 11:01
Hallo Miranda, Wat heb jij een mooie nieuwe locatie voor jouw atelier in Delfshaven en zo makkelijk met het ov te bereiken. Nogmaals heel veel dank voor het prachtig, kundig en passievol repareren van mijn zwaan. Wij zijn weer heel thuis gekomen. Het was ook heel leuk je ontmoet te hebben. Dat deze omgeving je mag inspireren tot nog veel meer mooi werk. Veel lieve groetjes,
Wilma en Mans Wilma en Mans schreef op 20 september 2018 om 18:05
Wilma en Mans Limburg Mijn broer en ik kiezen elk jaar voor een uitje. Dit keer vaasje blazen bij Miranda.En het was een fantastische keuze. Wat hebben we een prachtige middag gehad. Met vier andere kandidaten hebben we mogen genieten van de passie volle Miranda die ook met veel passie haar ambacht uitoefent. We hebben met zijn alle getracht haar te evenaren, maar dat is wel even andere koek. Toch zijn we trots op ons resultaat, het vaasje!! We hebben veel gelachen en onder het genot van een drankje en de heerlijke antipasta was het een mooie complete middag. Zeker een aanrader om te doen!!
Annemarie & n i c o Annemarie & n i c o schreef op 15 augustus 2018 om 15:04
Zaterdag 9 juni 2018 hebben we de workshop โ€œBlaas je eigen vaasje" bij Miranda gevolgd. Het was fantastisch en de tijd vloog voorbij. Gedurende de dag kregen we te maken met een aantal basistechnieken van het glasblazen waarbij al snel duidelijk werd dat het allemaal niet zo simpel is als dat het lijkt. Echter met de enthousiaste uitleg en de aansporingen van Miranda kwam iedereen uiteindelijk een heel eind. Miranda is uniek, maar niet alleen wat betreft haar gastvrijheid, de passie voor haar werk of de bijzondere dingen zij maakt. Ook in haar Rotterdamse aard is zij speciaal want zelfs ons klassieke Rotterdamse motto "Niet lullen, maar poetsen" gaat voor haar niet op. Ze poetst als geen ander en met haar tomeloze energie โ€œlultโ€ ze je daarbij tegelijk op een heel inspirerende manier ook nog de oren van je hoofd. Tussendoor hebben we tevens volop genoten van de koffie, thee en andere drankjes en in het bijzonder van de antipasti van Mangiare. Aan het eind van de dag ging een ieder met zijn eigen creatie naar huis en kon terugzien op een waanzinnig leuke dag in het in Delfshaven gelegen atelier. Het staat voor ons buiten kijf dat het een aanrader is om een workshop bij Miranda mee te maken en dat dit zeker ook voor herhaling vatbaar is!