Onderga de unieke ervaring van smeltend glas in uw handen tijdens de workshop glasblazen: “Blaas je eigen hanglamp!”…

Eerst beschildert u het glas naar eigen inzicht met gemalen glas. Daarna blaast u zelf, uiteraard met behulp van glasblazer Miranda van der Waal, uw eigen hanglamp.

Tussen het glasblazen door serveren wij een heerlijke lunch.  De sfeer is zeer ongedwongen, omdat de deelnemers geen vaste zitplaats hebben. Men kan er zelf voor kiezen te gaan staan, zitten of rond te lopen. Het gebeuren is een ervaring om nooit te vergeten!

Aan het einde van de workshop neemt u uw zelfgeblazen hanglamp mee naar huis.

 

Beschikbaarheid

Per workshop is er ruimte voor minimaal 5, en maximaal 7 deelnemers.

Vanwege de maatregelen die de overheid heeft genomen ten aanzien van de bestrijding van het corona virus, hebben wij alle workshops t/m juli 2020 geannuleerd. We zullen in augustus weer starten met de workshops. Dit op een wijze waarin alle richtlijnen van het RIVM worden nageleefd.

DATA 2E HELFT 2020

Zondag 1 november

De kosten bedragen € 125,= per persoon, inclusief lampje en fitting. Hapjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanvang: 12:00 uur. Het programma duurt zo’n 4 uur.

Locatie: Aelbrechtskolk 25c in Historisch Delfshaven, een pittoreske jachthaven in Rotterdam. Je vindt er gezellige antiekwinkels, kunstenaarsateliers, jenevercafé’s, biersbrouwers en no-nonsens-eethuisjes.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen via e-mail: info@mirandavanderwaal.nl

 

Wilt u liever de vlam voor uzelf  tijdens een privéworkshop? Informeer dan naar de uitgebreide mogelijkheden, wij zullen u graag van informatie voorzien!