Onderga de unieke ervaring van smeltend glas in uw handen tijdens de workshop glasblazen: “Blaas je eigen kerstballen!”…

Eerst beschildert u het glas naar eigen inzicht met gemalen glas. Daarna blaast u zelf, uiteraard met behulp van glasblazer Miranda van der Waal, twee kerstballen.

Tussen het glasblazen door serveren wij een heerlijke mediterrane lunch.  De sfeer is zeer ongedwongen, omdat de deelnemers geen vaste zitplaats hebben. Men kan er zelf voor kiezen te gaan staan, zitten of rond te lopen. Het gebeuren is een ervaring om nooit te vergeten!

Aan het einde van de workshop neemt u uw zelfgeblazen kerstballen mee naar huis.

Beschikbaarheid

Per workshop is er ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

De workshops worden georganiseerd op een wijze waarin alle richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus van het RIVM worden nageleefd.

DATA 2020

Woensdag 23 december

​De kosten bedragen € 75,- per persoon. Hapjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanvang: 12:30 uur. Het programma duurt 3 à 4 uur.

Locatie: Aelbrechtskolk 25c in Historisch Delfshaven, een pittoreske jachthaven in Rotterdam. Je vindt er gezellige antiekwinkels, kunstenaarsateliers, jenevercafé’s, bierbrouwers en no-nonsens-eethuisjes.

OP DOORDEWEEKSE DAGEN (MAANDAG T/M DONDERDAG) IS HET MOGELIJK VOOR KLEINERE GROEPJES EEN WORKSHOP TE ORGANISEREN. VRAAG GERUST NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen via e-mail: info@mirandavanderwaal.nl