Onderga de unieke ervaring van smeltend glas in uw handen tijdens de workshop glasblazen: “Blaas je eigen wijnglas / bierglas!”…

Eerst beschildert u het glas naar eigen inzicht met gemalen glas. Daarna blaast u zelf, uiteraard met behulp van glasblazer Miranda van der Waal, uw eigen wijn- of bierglas.

Tussen het glasblazen door serveren wij een heerlijke lunch. De sfeer is zeer ongedwongen, omdat de deelnemers geen vaste zitplaats hebben. Men kan er zelf voor kiezen te gaan staan, zitten of rond te lopen. Het gebeuren is een ervaring om nooit te vergeten!

Aan het einde van de workshop neemt u uw zelfgeblazen glas mee naar huis.

 

Beschikbaarheid

Per workshop is er ruimte voor minimaal 7, en maximaal 10 deelnemers.

Vanwege de maatregelen die de overheid heeft genomen ten aanzien van de bestrijding van het corona virus, hebben wij alle workshops t/m juli 2020 geannuleerd. We zullen in augustus weer starten met de workshops. Dit op een wijze waarin alle richtlijnen van het RIVM worden nageleefd.

DATA 2E HELFT 2020

Zaterdag 22 augustus

Zondag 27 september

Zaterdag 17 oktober

Zondag 29 november

Vrijdag 18 december

 

De kosten bedragen € 85,= per persoon. Hapjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanvang: 12:00 uur. Het programma duurt zo’n 4 uur.

Locatie: Aelbrechtskolk 25c in Historisch Delfshaven, een pittoreske jachthaven in Rotterdam. Je vindt er gezellige antiekwinkels, kunstenaarsateliers, jenevercafé’s, bierbrouwers en no-nonsens-eethuisjes.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen via e-mail: info@mirandavanderwaal.nl

Wilt u liever de vlam voor uzelf tijdens een privéworkshop? Informeer dan naar de uitgebreide mogelijkheden, wij zullen u graag van informatie voorzien!