Onderga de unieke ervaring van smeltend glas in uw handen tijdens de workshop glasblazen: “Blaas je eigen wijnglas / bierglas!”…

Eerst beschildert u het glas naar eigen inzicht met gemalen glas. Daarna blaast u zelf, uiteraard met behulp van glasblazer Miranda van der Waal, uw eigen wijn- of bierglas.

Tussen het glasblazen door serveren wij een heerlijke mediterrane lunch. De sfeer is zeer ongedwongen, het gebeuren is een ervaring om nooit te vergeten!

Aan het einde van de workshop neemt u uw zelfgeblazen glas mee naar huis.

 

Beschikbaarheid

Per workshop is er ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

De workshops worden georganiseerd op een wijze waarin alle richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus van het RIVM worden nageleefd.

DATA 1e KWARTAAL 2021

Zondag 14 februari

Zaterdag 27 februari

Zaterdag 27 maart

Zaterdag 10 april

Zondag 9 mei

Zaterdag 29 mei

 

De kosten bedragen € 85,=* per persoon. Hapjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

*Vanaf 1-4-2021 bedraagt de prijs € 90,- per persoon.

Aanvang: 12:00 uur. Het programma duurt zo’n 4 uur.

Locatie: Aelbrechtskolk 25c in Historisch Delfshaven, een pittoreske jachthaven in Rotterdam. Je vindt er gezellige antiekwinkels, kunstenaarsateliers, jenevercafé’s, bierbrouwers en no-nonsens-eethuisjes.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen via e-mail: info@mirandavanderwaal.nl

OP DOORDEWEEKSE DAGEN (MAANDAG T/M DONDERDAG) IS HET MOGELIJK VOOR KLEINERE GROEPJES EEN WORKSHOP TE ORGANISEREN. VRAAG GERUST NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Wilt u liever de vlam voor uzelf tijdens een privéworkshop? Informeer dan naar de uitgebreide mogelijkheden, wij zullen u graag van informatie voorzien!