​BLAAS JE EIGEN VAASJE, WIJNGLAS,  BIERGLAS, GLASBOLLEN OF KERSTBALLEN!

Onderga samen met uw collega’s, vrienden of familie, de unieke ervaring van smeltend glas in uw handen tijdens de workshop glasblazen.

Eerst beschildert u het glas naar eigen inzicht met gemalen glas. Daarna blaast u zelf, uiteraard met behulp van glasblazer Miranda van der Waal, uw eigen vaasje, wijnglas, bierglas, glasbollen of kerstballen. Tijdens de workshop serveren wij een heerlijke mediterrane lunch.  Het is een unieke en spectaculaire ervaring om nooit te vergeten!

Locatie: Aelbrechtskolk 25c in Historisch Delfshaven, een pittoreske jachthaven in Rotterdam. Je vindt er gezellige antiekwinkels, kunstenaarsateliers, jenevercafé’s, bierbrouwers en no-nonsens-eethuisjes.

Beschikbare dagen: maandag t/m zondag. De workshops worden standaard in de middag georganiseerd. De duur van een workshop is ongeveer 4 uur.

Er is ruimte voor 6 personen.

De workshops worden georganiseerd op een wijze waarin alle richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus van het RIVM worden nageleefd.

Prijzen vanaf € 75,- per persoon, inclusief hapjes en drankjes. 

Voor meer informatie, het aanvragen van een offerte en boekingen kunt u contact opnemen via e-mail: info@mirandavanderwaal.nl

OP DOORDEWEEKSE DAGEN (MAANDAG T/M DONDERDAG) IS HET MOGELIJK VOOR KLEINERE GROEPJES VANAF 5 PERSONEN EEN WORKSHOP TE ORGANISEREN. VRAAG GERUST NAAR DE MOGELIJKHEDEN.